The Sunmaker

Irene Kinderman is The Sunmaker. Ze houdt van scherp aan de wind varen, zoekt toegevoegde waarde en creëert impact. Voor de wereld. Voor mensen om haar heen.Voor zichzelf. Ze bevindt zich tussen bijzondere initiatieven en zet mensen in het licht. Met een grote glimlach en een gezonde portie doorzettingsvermogen. Om de wereld een beetje mooier achter te laten dan hoe ze hem gevonden heeft.

Met aandachtig luisteren en goed doorvragen bereikt ze de kern van elk vraagstuk. Vanuit die kern kunnen interessante mogelijkheden en verbindingen tot stand worden gebracht.

"Irene's connections and ideas stimulate economic and sustainable growth for the parties itself, while contributing to the innovative and sustainable change we want to realize in this world."
Kitty Verduin, Customer Experience Leader, Indigo

"Irene is van onmisbare waarde geweest in het ontstaan van het project Enterprise CardioGram. Ze heeft aangezet tot creëeren en de kaders mogelijk gemaakt waarbinnen het project zeer succesvol is geworden."
Bas Westerweel, CCO Knyfe

"Irene is een kritische denker en beschikt over het vermogen om vanuit een strategisch perspectief te denken en de grote lijnen te zien. Ze is scherp van tong en kan dingen bondig en helder benoemen. Daarnaast is ze als geen ander in staat om haar omgeving te enthousiasmeren en weet ze een enorme drive aan de dag te leggen om tot waardevolle resultaten te komen."
Haico Hangx, Interim & Projectmanager

"Ik ken Irene als iemand die zeer gedreven en enthousiast is. Irene heeft het talent dat ze goed kan organiseren en steeds het initiatief neemt."
René Pruijssers, directeur Fudura

"Irene geeft training zoals ik haar graag zie: relevant, interessant en gericht. Ik kon meteen de stof toepassen in de OR-vergadering die ik de volgende dag had. Irene had er duidelijk plezier in en dat werkte aanstekelijk. Op naar de volgende training!" 
Prof.dr. Henry Robben, professor of Marketing, Nyenrode Business Universiteit

"De trainster, Irene Kinderman, kan omschreven worden als deskundig, flexibel, creatief, energiek, dynamisch, humoristisch, krachtig maar zeker ook scherpzinnig. Zij voelde de groep goed aan en anticipeerde hier goed op. De hele groep heeft dit als een prettige, maar bovenal zinvolle training ervaren. Wij zijn zo tevreden dat we de vervolgtraining reeds aangevraagd hebben." 
Hans Rochat, secretaris OR DSG

sustainable business development

Scherp aan de wind varen, kansen zien en een natuurlijke verbinder met een groot netwerk. The Sunmaker dankt haar naam aan haar tegenhanger: een Rainmaker. In een Indiaans ritueel roept een Rainmaker de goden aan om regen voort te brengen die nodig is voor het groeien van gewassen. Naast regen is ook haar positieve tegenhanger, de zon, van onmisbare waarde om te groeien. 

"In the purest sense, a rainmaker is a difference-maker, someone capable of turning the tide when things get rough, or bringing new money or accounts to the business that other people could not."