Cursus ondernemingsraad WOR training basistraining

Ondernemings

Raad 2.0

Bestuurders en ondernemingsraden die goed samenwerken en elkaar op waarde schatten zijn een verrijking voor een organisatie. Voor de medewerkers én voor de cijfers. Het gezamenlijke belang is het uitgangspunt van de training en begeleiding die The Sunmaker biedt aan zowel de Ondernemingsraad als aan directeuren, bestuurders en ambtelijk secretarissen

Waarom 2.0?

Omdat één plus één meer is dan één x één ;-)

Basiscursus OR 

Adviesrecht, instemmingsrecht, het aanrecht? De WOR? Waar is de OR nou wel en niet voor? Geniet je ontslag-bescherming als OR-lid? We vertellen je alles wat je wilt (en zou moeten) weten! 

OR & Bestuurder

"Leden van de ondernemingsraad zijn eigenlijk een soort betaalbare consultants!" zei een directeur tijdens een van onze trainingen. Hoe krijg jij jouw Bestuurder zover dat jullie ook zo gezien worden?

OR 2.0

Fusie, overname, reorganisatie of verhuizing? We hebben met het bijltje gehakt. We schrikken ook niet meer terug van een afkorting als COR, GOR, DOR, BOR, TOR, OC of MR. Jij binnenkort ook niet meer? 

Communicatie met de achterban

Heb jij ook moeite om aan je collega's uit te leggen wat jullie nou eigenlijk doen in de Ondernemingsraad? Komen er zoveel nieuwe collega's bij dat je niet naar alle Nieuwe Medewerkers-bijeenkomsten kunt? Vraagt je manager of je collega waarom je "nou alweer" weg moet voor de OR? Dat communicatie met de achterban belangrijk is, weten jullie zelf wel. Maar hoe doe je dat dan? Explainer Video Animatie ontwierp een whitelabel animatievideo waarin in zestig seconden wordt uitgelegd wat een OR doet, wat een OR mag en waar de OR voor is. De animatievideo kan geheel in jullie huisstijl, met jullie bedrijfslogo én eindigend op jullie eigen OR e-mailadres gemaakt worden.